********qizla uchun talov*******
|
|
_GooGooWa_ | Дата: SHANBA, 2011.06.04, 06:53 | Сообщение # 51 |
Группа: Удаленные
| xa bilaman uyat ekanin wuni uchun xam mana kursga qatnavobman asta organvobman.
|
|
| |
S_IDEAL_UZ | Дата: SHANBA, 2011.06.04, 15:21 | Сообщение # 52 |
Группа: Удаленные
| Jessika man bitta sizni nazarda tutmagandim. Xamma qiz.
|
|
| |
_GooGooWa_ | Дата: SHANBA, 2011.06.04, 18:14 | Сообщение # 53 |
Группа: Удаленные
| P.s axa uzr manga etdizmi dib öylagandim.
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:29 | Сообщение # 54 |
Группа: Удаленные
| http://www.tbp.com/images/images/Prime-web-steak.jpg
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:32 | Сообщение # 55 |
Группа: Удаленные
| ман бошладим
|
|
| |
|
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:34 | Сообщение # 57 |
Группа: Удаленные
| кейин кизиб турга мойга пиёзни ва гуштни соламиз
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:35 | Сообщение # 58 |
Группа: Удаленные
| яхшилаб кизартириб
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:36 | Сообщение # 59 |
Группа: Удаленные
| кизаргунча савзи тургаймиз бундай килиб
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:37 | Сообщение # 60 |
Группа: Удаленные
| сунг сабзини солиб ковурамиз кейин туз соламиз
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:37 | Сообщение # 61 |
Группа: Удаленные
| кейин сув куямиз яхшилаб ковуриб булгандан кейин
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:39 | Сообщение # 62 |
Группа: Удаленные
| сунг кайнатамиз унгача гручни иссик сувда ивитиб куямиз яхшилаб кайнагандан кейинг гручни соламиз
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:39 | Сообщение # 63 |
Группа: Удаленные
| кейин суви тортулибтугагунча кайнатамиз балан оловда
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:40 | Сообщение # 64 |
Группа: Удаленные
| энди дамлаймиз устига узимизни зирадан солиб 20 дакикага дамлаймиз пас оловда
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:41 | Сообщение # 65 |
Группа: Удаленные
| мана 20 дакика утди энди ошимизни сузамиз
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:43 | Сообщение # 66 |
Группа: Удаленные
| кани мархамат ёкимли иштаха
Сообщение отредактировал SEVGI_UZ - SESHANBA, 2011.06.07, 07:46 |
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:43 | Сообщение # 67 |
Группа: Удаленные
|
$IMAGE1$
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:44 | Сообщение # 68 |
Группа: Удаленные
|
Сообщение отредактировал SEVGI_UZ - SESHANBA, 2011.06.07, 07:46 |
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 07:49 | Сообщение # 69 |
Группа: Удаленные
| «Бахор салати» Масалликлар: 300 гр. Салат барги, 1 та бодринг, 2 та тухум, 0,5 стакан сметана, сирка ва кукат аралашмаси. Ювиб, суви селгитилган салат барглари тугралиб, идишга солинади. Кайнатилган тухум юпка паррак шаклида тугралади. Ва салат барглари билан аралаштирилади. Сунг устидан сметана, сирка ва кукат аралашмаси куйилади. Тайёр салат чиройли идишга солинади. Салат усти паррак килиб кесилган бодринг хамда тухум билан безатилади. Дастурхонга тортишдан олдин салат юзига кукатлар сепилади.
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 08:15 | Сообщение # 70 |
Группа: Удаленные
| Керакли махсулотлар: (1 дона сомса учун) 1.Тухум бир дона 2.Помидор бир бўлак 3.Ошкўкат, туз ва қора мурч таъбингизга кўра.
Одатда тухум пишгач бироз қуруқ бўлиб қолиши мумкин, қуруқ бўлиб қолмаслиги учун озгина қошиқ учида сариёғ ёки озроқ думба ёғ ёхуд илик ёғи солиб юбориш ҳам мумкин, албатта бу ихтиёрий. Агар ёғларсиз тайёрламоқчи бўлсангиз хеч қандай муаммо йўқ, ёғлар сиз ҳам мазаси ажойиб чиқади. Хамир тайёрлаш ҳақида олдинлари сўз юритганимиз боис, у хусусда алоҳида тўхталиб ўтирмаймиз. Доимгидек, кубик шаклидаги хамир бўлагини олиб, ёямиз. Имкон қадар ёйишда ҳам диққатли бўлинг, хамир тешилмаслиги лозим. Сабабини пастроқда тушиниб оласиз деб умид қиламан.
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 08:15 | Сообщение # 71 |
Группа: Удаленные
| Ёйилган хамирни одатдагидан фарқли равишда, бирон бир чуқуроқ ишидга қўйиб, ўртасини бироз ўра қилиб оламиз. Чуқур идиш қидириб узоқларга бориб юрманг, ўйингиздаги пиёлами, стаконми, бокалми бўлса шулардан фойдаланишингиз мумкин.
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 08:17 | Сообщение # 72 |
Группа: Удаленные
| Ўрага яъни хамир ичига аввал тухумни чақиб солинг, сўнгра майда кубик шаклида тўрғалган помидор ва ошкўкатни соласиз, туз ва қора мурчни таъбингизга кўра сепасиз тугиш ва тухум чақишда бироз диққатлироқ бўлинг, имкон қадар хамир четларига тухум томчиси тушмаслиги лозим, акс холда хамирингиз ёпишмаслини мумкин. Агарда томчилаган бўлса ҳам, хафсалани пир қилиб, ярим йўлда қолиб кетмайсиз, ўша тушган тухум томчисини артиб юбориб, устига номига ун сепиб қўйсангиз, муаммо хал бўлади. Тугилишда пиёладан хамирни олмасдан, бир четдан хамирни четларини юпиштириб, юмалоқ шаклида тугасиз хамир учи жамланган, яъни тугилган қисмини яхши ёпиштирилиб тугилганига янада ишонч хосил қилиш учун бироз қаттиқроқ босиб ёпиштириб қўйинг. Чунки пишиш вақтида тугилган сомсалар шишиб, очилиб кетиши мумкин.
Тугилган сомсаларни одатдагидек, устига тухум суртиб, харорати 200 даражали димхонада (духовка) 20-25 дақиқа мобайнида пишириб олинади. Пишган сомсаларни таъбингизга кўра дастурхонга тортиқ қилишингиз мумкин.
|
|
| |
_GooGooWa_ | Дата: SESHANBA, 2011.06.07, 12:33 | Сообщение # 73 |
Группа: Удаленные
| Raxmat ODINA
|
|
| |
__DeRzKaYa__ | Дата: YAKSHANBA, 2011.06.12, 15:11 | Сообщение # 74 |
Группа: Удаленные
| арзимайди
|
|
| |
_GooGooWa_ | Дата: YAKSHANBA, 2011.06.12, 20:09 | Сообщение # 75 |
Группа: Удаленные
| Axa
|
|
| |