bojalar
|
|
Lazizabonu | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:31 | Сообщение # 226 |
| eeee boja bob turip bilmi qopsizdeee ana qariyadan so'ren balki bilarla
|
|
| |
Muxtor | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:34 | Сообщение # 227 |
 Ijodkor
Статус: OFLAYN
| Quote (Lazizabonu) xooo qizg'anchiq qizg'anmadim tekinga didimu Quote (Lazizabonu) eee etgancha o'qishlaga borvosmi? xabar op turipsizmi domlala kelishvottimi? borvomman lekin borgim kemayapti sessiya qiynadide o'ziyam Quote (Bmw_X6) Shoxrux ketdimi? shunaqa bo'pqoldi boja
|
|
| |
Muxtor | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:38 | Сообщение # 228 |
 Ijodkor
| Quote (Bmw_X6) Bizayam ketamizmi? kettiy disez ketvuramiza
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:42 | Сообщение # 229 |
| Quote (Muxtor) qizg'anmadim tekinga didimu fleshkaga tashaberarmushladeee yana ketingaaaaaaaaa mushshssh RAXMAT ko'rgande bo'ldim Quote (Muxtor) borvomman lekin borgim kemayapti sessiya qiynadide o'ziyam siladayam qiyinmi? mmm mani yaqinda sochim oqarib ketadi Quote (Muxtor) shunaqa bo'pqoldi boja hmmm xammaniyam o'rtog'i bo'sinakan yonini oladigan
|
|
| |
Muxtor | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:43 | Сообщение # 230 |
 Ijodkor
| Quote (Bmw_X6) Sizga keting deyishga haddim sigmaydiyu lekin man ketdim. Xayr yaxshi dam oling. boja sizgayam xayr yo' bo'pketmen krip turin
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:43 | Сообщение # 231 |
| Quote (Bmw_X6) Bonu sizgayam hayr xop mayli xayr yaxshi dam oling yarash oshini opkelin ertaga yaxshi dam oling SALOMAT BO'LING
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:48 | Сообщение # 232 |
| Quote (Bmw_X6) Sochiz oqarsa qoraga boyavolarsiz. Mayli sizgayam xayr kakraz uyda kraska boridi idishda b'vursa kere kelin kok ekandeee xop xayr xayr
|
|
| |
Muxtor | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:49 | Сообщение # 233 |
 Ijodkor
| Quote (Lazizabonu) fleshkaga tashaberarmushladeee yana ketingaaaaaaaaa mushshssh RAXMAT ko'rgande bo'ldim xafa bo'men manam shunaqqip ko'rganman tois ko'rgande bo'ganman Quote (Lazizabonu) siladayam qiyinmi? mmm mani yaqinda sochim oqarib ketadi faqat bu yil qiyin bo'votti stafka oshkaniga Quote (Lazizabonu) hmmm xammaniyam o'rtog'i bo'sinakan yonini oladigan sizzi yonizzi oladigan mitticha bugun ko'rinmadilami???
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: CHORSHANBA, 2010.01.13, 23:52 | Сообщение # 234 |
| Quote (Muxtor) faqat bu yil qiyin bo'votti stafka oshkaniga mmm nechinchi kurssiz? mm man becharashka xali biiiiiiiiiiiiiir Quote (Muxtor) sizzi yonizzi oladigan mitticha bugun ko'rinmadilami??? mmmm man 1 o'zimmman lekin bugun toshla otilmadi aqilli bo'ldik
|
|
| |
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 00:01 | Сообщение # 235 |
 Ijodkor
| Quote (Lazizabonu) yarash oshini opkelin ertaga ertaga Payshanba masku Quote (Lazizabonu) mmm nechinchi kurssiz? mm man becharashka xali biiiiiiiiiiiiiir man 2- siz yoqtirgan ikki Quote (Lazizabonu) mmmm man 1 o'zimmman lekin bugun toshla otilmadi aqilli bo'ldik to'ri etas urshmastan yozishseyam bo'larkanu a???
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 00:06 | Сообщение # 236 |
| Quote (Muxtor) ertaga Payshanba masku biza yarashvoldik shunga osh opkelin didim lekin sizdan dom dare yo'q Quote (Muxtor) man 2- siz yoqtirgan ikki kichkine ekansiz kuuu siz xam Quote (Muxtor) to'ri etas urshmastan yozishseyam bo'larkanu a??? xmmm SINSATSIYA bo'ldi bugun o'zi siz kirgan 1-kunni o'zidan boshlangandi TOSH OTISH
|
|
| |
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 00:11 | Сообщение # 237 |
 Ijodkor
| Quote (Lazizabonu) biza yarashvoldik shunga osh opkelin didim lekin sizdan dom dare yo'q qatta yarashvoldiyla agenttami? mangayam yozvorin ushattan unaqada Quote (Lazizabonu) kichkine ekansiz kuuu siz xam ikki yil yeqilganman shunga kichkinaman Quote (Lazizabonu) o'zi siz kirgan 1-kunni o'zidan boshlangandi TOSH OTISH tosh otishmi sotishmi???
|
|
| |
|
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 00:21 | Сообщение # 239 |
 Ijodkor
| mayli sog' bo'lishka majbursiz boshqa ilojiz yo'
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 00:25 | Сообщение # 240 |
| Quote (Muxtor) mayli sog' bo'lishka majbursiz boshqa ilojiz yo' uji shamollagan bo'samchi xazil xop mayliiiii xayr xayr salomat bo'ling
|
|
| |
|
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:05 | Сообщение # 242 |
 Ijodkor
| Gulnoza(mitticha), sizga muxim topshru bojalaga opa singilidan topishvormasez bo'miydi biza topomadiy xaliyam
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:09 | Сообщение # 243 |
| bekorchilarga salomlar
|
|
| |
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:14 | Сообщение # 244 |
 Ijodkor
| Quote (Lazizabonu) bekorchilarga salomlar sizgayam salom mail agent qrolichasi xush galdiniz safo galdiniz
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:16 | Сообщение # 245 |
| Quote (Muxtor) sizgayam salom mail agent qrolichasi xush galdiniz safo galdiniz obbo yana boshlandi shakil TURKCHA qalesiz? qani sheriklariz?
|
|
| |
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:21 | Сообщение # 246 |
 Ijodkor
| Quote (Lazizabonu) obbo yana boshlandi shakil TURKCHA qalesiz? qani sheriklariz? yaxshi raxmat o'zizzi ishlariz qaley??? bojalarim kepqolishar kutamiz boshqa yo'li yo'
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:24 | Сообщение # 247 |
| man yaxshi bo'ladi o'qishlaga borip keldizmi? Quote (Muxtor) mail agent qrolichasi mushshsh xuddi mani 1-2 martta agentta ili mailda ko'rgande yozishizzi qaren
|
|
| |
Muxtor | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:27 | Сообщение # 248 |
 Ijodkor
| Quote (Lazizabonu) mushshsh xuddi mani 1-2 martta agentta ili mailda ko'rgande yozishizzi qaren yozganlarimmi xali o'qimadizmi ??? Quote (Lazizabonu) o'qishlaga borip keldizmi? borip keldim ertalapki salqinda o'zizchi??? man sal turip qayitaman qochvordi dip o'ylamen ok???
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:30 | Сообщение # 249 |
| Quote (Muxtor) yozganlarimmi xali o'qimadizmi ??? nimala yozgandiz ? Quote (Muxtor) borip keldim ertalapki salqinda o'zizchi??? o'qishga mmmmmm kechga qop bordim Quote (Muxtor) man sal turip qayitaman qochvordi dip o'ylamen ok??? ok
|
|
| |
Lazizabonu | Дата: PAYSHANBA, 2010.01.14, 20:58 | Сообщение # 250 |
| Quote (Bmw_X6) Girebilirmiyim? endi man soqo' tilini o'rganaman shakil
|
|
| |