TUSHLAR TA'BIRI
|
|
MoniKa | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 17:11 | Сообщение # 51 |
| Quote (milinkidevushka) Monikapa mani yozganim to'rimi anu qizlari o'ylagana U qiz o'ylaganmi yoqmi bilmadimu lekin shunday gap bor, biron inson tanishini tushida ko'rsa o'ylabdi mani shu uchun tushimga kiribdida deb qo'yiladi. Quote (milinkidevushka) o'g'il bolani tushi to'ri chiqmidimi manimcha shunaqami etvorin Ko'proq erkakalrni tushida on'gidan keladi degan gap ham bor, lekin buni Allohdan boshqa hech kim bilmaydi. 
|
|
| |
milinkidevushka | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 17:14 | Сообщение # 52 |
| to'ri raxmat opajon etiboriz uchun
|
|
| |
MoniKa | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 17:18 | Сообщение # 53 |
| Quote (milinkidevushka) raxmat opajon etiboriz uchun ARZIMIDI. 
|
|
| |
hojiBEK | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 20:12 | Сообщение # 54 |
| Quote (Monika) Quvlashmachoq o'ynaganni bilmadimu lekin tushida ilon korsa mana bunday bo'lar emush. Ibn Siyrin aytibdularkim har kim tushidan ILONni ko'rsa, dushman bo'lgay.Agar uyida ko'rsa dushmani uyida bo'lgay. Agar sahroda ko'rsa dushmani begona bo'lgay. Agar ilon bilan jang qilsa, dushmani birla jang qilgay. Agar ilonni o'ldrisa, dushmandan halos bo'lgay.Agar ilon zarar yetkazsa dushmandan zahmat yetgay. Ilon qancha kotta bo'lsa, dushmanim ham shuncha kotta bo'lgay.Agar ilonlarni jam bo'lsa, dushmanlari jam bo'lib o'rtaga olgaylar. OPAJON AGAR ILONLA ROSA QUVISHSA NIMA BOLADI LEKIN YETISHOLMADI ATLETDAMAN
|
|
| |
MoniKa | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 21:14 | Сообщение # 55 |
| Quote (hojiBEK) OPAJON AGAR ILONLA ROSA QUVISHSA NIMA BOLADI LEKIN YETISHOLMADI ATLETDAMAN Ilonlar yeta olmagan bo'lsa, dushmanlar sizga yeta olmaganidan dalolat. Lekin juda ko'pchilik ilonni boylik deyishadi.
|
|
| |
hojiBEK | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 21:27 | Сообщение # 56 |
| RAHMAT OPA
|
|
| |
MoniKa | Дата: SESHANBA, 2008.10.21, 21:32 | Сообщение # 57 |
| Quote (hojiBEK) RAHMAT OPA ARZIMIDI. 
|
|
| |
Дилфуза | Дата: CHORSHANBA, 2008.10.22, 10:01 | Сообщение # 58 |
| ман кеча тушимда бир йигитни курдим кулимдан махкам ушлаб энди сени хеч каерга куйиб юбормайман диди умримда ман уни курмаганман бу тушни табири нима экан
|
|
| |
nurikss | Дата: PAYSHANBA, 2008.10.23, 00:26 | Сообщение # 59 |
| Rahmat
|
|
| |
hojiBEK | Дата: PAYSHANBA, 2008.10.23, 00:48 | Сообщение # 60 |
| Quote (DILFUZA) ман кеча тушимда бир йигитни курдим кулимдан махкам ушлаб энди сени хеч каерга куйиб юбормайман диди умримда ман уни курмаганман бу тушни табири нима экан MANGA OXSHEDIMI OSHA ODAM
|
|
| |
milinkidevushka | Дата: YAKSHANBA, 2008.10.26, 09:59 | Сообщение # 61 |
| Quote (hojiBEK) MANGA OXSHEDIMI OSHA ODAM huddi o'ziz bo'sa kere shunaqami dilfuza
|
|
| |
NIKITA_UZ | Дата: YAKSHANBA, 2008.10.26, 11:07 | Сообщение # 62 |
| agar tushida kelin ko'yne kiysa nima bo'ladi manda bu ko'p bo'gan
|
|
| |
milinkidevushka | Дата: YAKSHANBA, 2008.10.26, 11:10 | Сообщение # 63 |
| Quote (NIKITA_UZ) agar tushida kelin ko'yne kiysa nima bo'ladi manda bu ko'p bo'gan deme yaqinda to'ylar muborakde to'ri mi Monikapa
|
|
| |
MoniKa | Дата: YAKSHANBA, 2008.10.26, 23:10 | Сообщение # 64 |
| Quote (Дилфуза) ман кеча тушимда бир йигитни курдим кулимдан махкам ушлаб энди сени хеч каерга куйиб юбормайман диди умримда ман уни курмаганман бу тушни табири нима экан Inshaolloh to'y. Tayorgarliklar tayor bo'lganmi? 
|
|
| |
Дилфуза | Дата: SESHANBA, 2008.10.28, 10:01 | Сообщение # 65 |
| мани бугун тушимда бир йигит билан унинг мошинасига утириб кайгадир мени у олиб кетди бунинг тадири нима?
|
|
| |
MoniKa | Дата: SESHANBA, 2008.10.28, 14:48 | Сообщение # 66 |
| Quote (Дилфуза) мени у олиб кетди бунинг тадири нима? Balki turmushga chiqarsiz. Kitobda moshina haqda ta'bir yoq ekan.
|
|
| |
nurikss | Дата: SESHANBA, 2008.10.28, 23:15 | Сообщение # 67 |
| Ikki kundan buyon tushimga o'lgan odamlar kiradi.
Сообщение отредактировал nurikss - SESHANBA, 2008.10.28, 23:16 |
|
| |
MoniKa | Дата: PAYSHANBA, 2008.10.30, 14:01 | Сообщение # 68 |
| Quote (nurikss) Ikki kundan buyon tushimga o'lgan odamlar kiradi. Kirmoniy Rahmatulloh alayhissalom aytibdurlarkim, har kim tushida o'lib ketgan odamlarni pokiza hushro'y holatda ko'rsa, dalil bo'lgayki ul odam bahtlikdir. Go'r unga jannat bogiday bo'lgay erur. Agar kiyimi ko'hna, iflos va o'zini gamgin holda ko'rsa, albatta, unga sadaqa ehson qilib, duoyi fotiha qilsin. Toki azobdan najot topgay.Agar har kimni tushida o'lib ketgan odam ko'rinsa tush ko'rganing umri uzun bo'lgay. Undan sadaqa umidvor bo'lgay. Shuning uchun sadaqa qilsin. Hazrati Doniyol alayhissalom aytibdurlakim, har kim tushida o'lgan odamdan bir narsa olsa, o'ylamangan yerdan rizq, nasiba yetgay. Agar aytilgan narsadan bersayu, uni esa, unga goyibdan halol mol yetgay, agar emasa yetmagay. Agar o'lgan odam unga kiyimidan bersa va kiyimini kiysa, gam-anduh yetgayy, ham barvaqt vafot etgay.Agar kiymasa etmagay.
|
|
| |
nurikss | Дата: PAYSHANBA, 2008.10.30, 21:29 | Сообщение # 69 |
| Raxmat
|
|
| |
MoniKa | Дата: PAYSHANBA, 2008.10.30, 21:33 | Сообщение # 70 |
| Hizmatizga doim tayyorman. 
|
|
| |
Alex | Дата: MUBORAK JUMA, 2008.10.31, 11:42 | Сообщение # 71 |
| хеч хам тушларимни хотирлай олмайман, бу яхшими ёки ёмон???
|
|
| |
MoniKa | Дата: SHANBA, 2008.11.01, 15:20 | Сообщение # 72 |
| Yomon emas, lekin ko'pchilikda shunday bo'ladi.
|
|
| |
nurikss | Дата: SHANBA, 2008.11.01, 23:02 | Сообщение # 73 |
| Kecha ko'rgan tushimni eslab turolmadim lekin kuni bilan kayfiyatim kayfiyatim tushib yurdi bu ko'rgan tushimga shunaqa bo'ldimi yoki...
|
|
| |
MoniKa | Дата: SHANBA, 2008.11.01, 23:10 | Сообщение # 74 |
| Quote (nurikss) Kecha ko'rgan tushimni eslab turolmadim lekin kuni bilan kayfiyatim kayfiyatim tushib yurdi bu ko'rgan tushimga shunaqa bo'ldimi yoki... Buni bilmadim lekin havo ham odamni kayfiyatini tushiradi. 
|
|
| |
yulduz86 | Дата: YAKSHANBA, 2008.11.02, 09:20 | Сообщение # 75 |
| salom.man tushimda oy va kora bulut kordim.kora tun edi.buni tabiri nima?
|
|
| |