Дата: PAYSHANBA, 2012.01.12, 14:12 | Сообщение # 122
NEGA ALDADING? Baxtim topdim deb o`zimga, Ishonardim chin so`zingga. Nega aldab ketding meni, Sig`madimmu yuragingga? Tilagimda yuragimda , Hatto ko`rib tushlarimda. O`ylab faqat seni jonim, Kecha- yu kunduzlarimda. Bevafo yor aldab meni tirnading yuragimni , Ishontirib sen so`zingga bilmading sen qadrimni Sevgi nima, aytgin menga, bu azobmi ? Iztirob? Jonimni bergandim senga, nega aldading nega? Ishonmasman men sevgiga,Sevaman deb chin so`zingga. Qiynamagin yuragimni, Qaramasman hech ko`zingga. Endi unutgin sen meni , Sen bilan o`tgan damlarni. Qaytib kelmagin yonimga, Unut meni, unut meni. Bevafo yor aldab meni tirnading yuragimni , Ishontirib sen so`zingga bilmading sen qadrimni Sevgi nima, aytgin menga, bu azobmi ? Iztirob? Jonimni bergandim senga, nega aldading nega? Bevafo yor aldab meni tirnading yuragimni , Ishontirib sen so`zingga bilmading sen qadrimni Sevgi nima, aytgin menga, bu azobmi ? Iztirob? Jonimni bergandim senga, nega aldading nega?
Дата: PAYSHANBA, 2012.01.12, 14:13 | Сообщение # 123
Sevishimga bir oy yetdiyu, Unutishga umrim yetmaydi. U hayotimdan ketdiyu, Lek hayolimdan ketmaydi. Ko'z oldimda nigohi hamon, Sevgi izlardim ko'zlaridan. Ovozin qumsayman yomon, Yolg'on taralsada so'zlaridan. Kutardimunga kirar deb insof, U esa sevgimni qilardi isrof. Men kutgan insof unga kelmadi, Afsus,u men sevgandek sevmadi. Ko'zimga boqib, sevgim bilmadi, Sevgim ko'zimda edi namoyon. So'zlarim tinglab, rahm qilmadi, "Ketma" deb iltijo qilardim har on. Umidsiz bo'lsada sevaverardim, Va'dalari yolg'on, buni bilardim. Tinimsiz u haqda o'ylaverardim, Ozor bersada baxt tilarverardim. Unga baxt tilab, baxtim yo'qotdim, Chunki baxtim deb uni bilardim. U ketib g'am botqog'iga botdim, Ushalmasada uni orzu qilardim. Sevgim qasri bo'ldi vayrona, Shaxzodasi uni tark etdi. Orom yuragimga endi begona, Chunki o'zi bilan olib ketdi
Дата: PAYSHANBA, 2012.01.12, 14:14 | Сообщение # 124
ОН и ОНА любили друг друга со страшной любовью, и по ошибке обидели друг друга. Оба гордые и расстались не разбирая кто виноват и что случилось... И любя расстаются, она уезжает в другой город, не оставляя адрес. Нет не думай, они любили и любили безумно... Проходит тригода, на адрес его приходит письмо:"Привет милый, как ты, женился? Я так хочу чтоб ты был счастлив. Я и по сей день люблю тебя и никого не полюблю, ты не ищи меня, мы расстались и совершили не поправимое, я желаю тебе счастья от всей души, милый. Проходит ещё три года... Ещё одно письмо на адрес его: "Привет милый, как ты? Наверно очень занят сейчас. Работа, семья, дети. Я так рада за тебя, моя любовь молится за тебя милый. Я не полюбила никого, я люблю тебя ещё сильнее. Желаю тебе счастья милый мой... Проходит ещё три года... На адрес его ещё письмо: "РОДНОЙ МОЙ, я так соскучилась по тебе! Ты сейчас наверное важным человеком стал в обществе. Ты же мечтал об этом, жена и дети гордятся тобой. У тебя наверное седина на волосах. Я люблю тебя!!! Моя гордость погубила мою любовь,нет нет нет.... эта любовь победила, перед ней не устоять даже разуму. Она не стыдится и не боится никого, она очищает душу, она и есть белая аура, она даёт страдание, боль, море слёз. Но как противно жить без них, столько радости в этих страданиях. ЛЮБОВЬ - это мученье. Но счастлив поистине тот, кто живёт с этим мученьем. Я люблю тебя, желаю тебе счастья дорогой... Проходит ещё тригода. На адрес его ещё одно письмо: "Здравствуй милый. Это моё четвёртое письмо тебе, и когда ты получишь его меня уже нет в живых 12 лет. Я написала эти письма и отдала подруге, прося её отправить тебечерез каждые 3 года. И покончила с собой, я не смогла жить без тебямилый, мы разъехались тогда, и я не нашла тебя. Я ухожу на тот свет, с любовью к тебе и верностью. Я попросила подругу, чтобы она отправляла тебе их через каждые 3 года, чтобы когда ты узнаешь о моей смерти, ты мог выдержать. А сразу ты не выдержал бы это, я знаю! Как ты любил меня. Я совершила ошибку тогда, прости меня любимый... Вот и всё. А подруга которая отправила письма получила уведомление от адресата его: "ВАШ АДРЕСАТ НЕ МОГ ПОЛУЧИТЬ ЭТИ ПИСЬМА. МЫ ВОЗВРАЩАЕМ ИХ. ОН ПОКОНЧИЛ С СОБОЮ 12 ЛЕТ ТОМУ НАЗАД...
Дата: PAYSHANBA, 2012.01.12, 14:14 | Сообщение # 125
Hayotda kimnidir uchratasiz,uni yoqtirib qolasiz.Vaqt ötib uni sevib qolasiz.Tinmay unga sevgi izxor qilasiz,uzoq-uzoq suhbatlar qurasiz,mehr ila qölidan tutasiz,unga mehribon va wirin söz bölasiz."Sen hayotimsan,yuragimsan,borligimsan" deb tinmay takrorlawdan charchamaysiz.Lekin.... hayotning bir zarbasi ila bowqa bir insonga uylanasiz yoki turmuwga chiqasiz....qaysi VIJDON bilan? Bowga bir insonni közlariga qanday qaraysiz,qöllaridan qandaytutasiz?Nahot wunchalik hammasi oson.....